© Osmaniyeden Haber 2021

Vali Yılmaz, Konteyner Kentte incelemelerde bulundu

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Konteyner Kentte incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı, konteynerlarda kalan depremzede vatandaşlarımızla görüştü.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Konteyner Kentte incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı, konteynerlarda kalan depremzede vatandaşlarımızla görüştü. Ziyarette Vali Yardımcısı Hakan Yavuz Erdoğan, Konteyner Sorumlusu Kaymakam Ahmet Yeşilyurt, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Serhat Bulut da yer aldı.

Konteyner Kentte devam etmekte olan çalışmalar hakkında Vali Yardımcısı Hakan Yavuz Erdoğan 'dan bilgi alan Vali Yılmaz, daha sonra konteyner kentteki dükkanlara yerleşen esnaflarımızı ziyaret etti. Esnaflarımızın hatırlarını soran Vali Yılmaz, her zaman vatandaşlarımızın yanında olduklarını söyledi.

Ziyaretinin devamında çocuklar için oluşturulan kütüphanede incelemelerde bulunarak, kütüphanedeki çocuklarla sohbet eden Vali Yılmaz, depremzede vatandaşlarımızla da görüşerek, vatandaşlarımızın hatırlarını ve bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Depremzede vatandaşlarımız Vali Yılmaz'a teşekkür ederek, "Allah Devletimizden razı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”diye konuştular.

Vali Erdinç Yılmaz, Konteyner Kentte incelemelerde bulundu

Vali Erdinç Yılmaz, Konteyner Kentte incelemelerde bulundu

Vali Erdinç Yılmaz, Konteyner Kentte incelemelerde bulundu

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER