Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

Ak Parti'den pazar esnafına ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti'den pazar esnafına ziyaret
Abone ol
AK Parti Osmaniye İl Başkanı Seydi Gülsoy, Pazar Pazarı esnafları ve alış veriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi.

Yaklaşan genel seçimler öncesi siyasi arenada hummalı çalışmalar göze çarparken AK Parti teşkilatlarının da çalışmalarına hız verdiği gözlerden kaçmıyor.

Osmaniye AK Parti İl Başkanı Seydi Gülsoy'da sürekli sahaya çıkarak hemşehrileri ile hasbihal etmeye devam ediyor.

Pazar günü özellikle Pazar Pazarı esnafları ve alış veriş yapan vatandaşlarla bir araya gelen Seydi Gülsoy, gördüğü ilgiden oldukça memnun kaldı.

Türkiye Yüzyılı Programı çerçevesinde sürekli çalışan ve vatandaşların sesine kulak veren AK Parti İl Başkanı Seydi Gülsoy; “Gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin çok çalışmak zorundayız. Türkiye Yüzyılı olacak dediysek bunun için de çalışmalı ve Lider Ülke Türkiye’nin her kesim tarafından anlaşılması ve her kesime ulaşmasını sağlamalıyız. Bugün burada kıymetli pazar esnafımız ve değerli hemşehrilerimizi ziyaret ederek hasbihal etttik. Gerek Sayın Cumhurbaşkanımıza duyulan muhabbet gerekse şahsıma gösterilen ilgi beni ziyadesiyle mutlu etti. Bize teveccüh gösteren vefalı Osmaniyeli hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

OSMANİYELİ ÇOCUK "TAYYİP DEDE’YE SELAM" GÖNDERDİ

Pazar esnaflarını tek tek dinleyerek taleplerini alan Seydi Gülsoy’a AK Parti teşkilatından kalabalık bir grupta eşlik etti. Küçük bir çocuğun Gülsoy’la yaptığı diyalog herkesi gülümsetti. 7-8 yaşlarındaki bir çocuğun “AK Parti’yi seviyorum, Tayyip Dede’ye selamımı iletin” şeklindeki ifadesi karşısında Seydi Gülsoy çocukla konuştuktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’a selamını iletme sözü verdi.

Yağan sağanak yağmura rağmen ziyaretlerini kesmeyen Gülsoy’a ilgi gösteren vatandaşlar; “Sayın Cumhurbaşkanının ne kadar çalışkan ve azimli olduğunu biliyoruz, Seydi Bey’de reisi cumhura yakışır bir çalışkanlık ve gayrette. Bu şehre yaptığı hizmetler ve üstün gayretleri için kendisine teşekkür ediyoruz. Gece gündüz demeden çalışması takdire şayan. Bu ülke çok çalışanlar sayesinde lider ülke oluyor” dediler.

Ak Parti'den pazar esnafına ziyaret 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye'de otizmli çocuklar camide buluştuÖnceki Haber

Osmaniye'de otizmli çocuklar camide bulu...

Osmaniye'de yasa dışı avcılık yapan 4 şahsa cezai işlem uygulandıSonraki Haber

Osmaniye'de yasa dışı avcılık yapan 4 şa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar