Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

Derya Yanık: "Cumhur ittifakı olarak Osmaniye'den 4-0 çıkarmak için çalışıyoruz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Derya Yanık: "Cumhur ittifakı olarak Osmaniye'den 4-0 çıkarmak için çalışıyoruz"
Abone ol
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Adayı Derya Yanık, seçim çalışmaları kapsamında Kadirli ilçesinde düzenlenen mitingde konuştu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Adayı Derya Yanık, seçim çalışmaları kapsamında Kadirli ilçesinde düzenlenen mitingde konuştu.

Bakan Derya Yanık, ilçede ilk önce iş adamları, oda başkanları, eczacılar, veterinerler, sendikalar ve derneklerle bir araya geldi.

Ardından seçim ofisinde kadınlarla buluşan Yanık, devlet hastanesinde hasta ziyaretlerinde bulundu.

Kadirli Ticaret Borsasını ziyaret eden Yanık, Sanayi Sitesi ve andırın Caddesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Akşam saatlerinde ise İl Teşkilatı tarafından düzenlenen mitingde konuşan Bakan Derya Yanık, güzel ve sıcak karşılamadan dolayı Kadirlilere teşekkür etti.

AK Parti kadrolarının her zaman milletin göz hizasında olduğunu asla yukarıdan bakmadığını anlatan Yanık, şunları kaydetti:

“İnşallah bundan sonraki süreçte de bundan önce olduğu gibi yine beraber yolumuza devam edeceğiz. Kadirli’miz için, Osmaniye'miz için ve son tahlilde gayet tabii ki bütün ülkemiz için, Türkiye için, Türkiye Cumhuriyeti'nin 85 milyon vatandaşının mutluluğu, huzuru, güvenliği için, çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. AK Parti'nin 20 yıllık karnesi ortada. AK Parti 20 yıldır aralıksız yapılamaz denen ne hizmet varsa onu yapmış, üretmiş, ortaya milletin hizmetine sunmuş bir parti. Türkiye'nin en verimli topraklarının üstündeyiz. Nitelikli insan kaynağıyla son derece özel bir yer. Organize sanayi bölgeleriyle, güney çevre yolu, kuzey çevre yoluyla inşallah kara, hava ve deniz ulaşımı, İskenderun Limanı şurada bir adımlık yol. Erzin Limanı, hemen şurası, Adana Havalimanı, hemen şurası. Çok zorlarsanız Gaziantep Havalimanı'nı bile kullanmak mümkün. Demir yoluyla şimdi inşallah hızlı treni Kadirli de dahil olmak üzere organize sanayi bölgelerine yakın noktalardan nakliyat içinde kullanmaya başlayacağız”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı ve Ak Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, 14 Mayıs 2023 seçiminin sadece bir cumhurbaşkanlığı ve milletvekili olmak için yarıştığı bir seçim olmadığına dikkat çekti.

Cumhur İttifakı'nı Osmaniye'den 4-0 çıkarmak için uğraştıklarını dile getiren Yanık, “Seçimlere iki gün kaldı. AK Partimizi Meclis’te en güçlü bir biçimde temsil ettirmek, Cumhurbaşkanımıza en yüksek oyla destek olmak için elimizden geleni yapacağız. Sonra, AK Parti teşkilatlarıyla beraber, vatandaşımızla beraber, mahalle teşkilatlarımızla beraber, ilçe teşkilatlarımızla, il teşkilatımızla beraber, muhtarlarımızla beraber, belediye meclis üyelerimizle, belediye başkanlarımızla, il genel Meclis üyelerimizle beraber bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla beraber hülasa 560 bin Osmaniyeli hemşerimizle beraber şehrimize ve milletimize, vatanımıza, ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

CGC Basın

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Derya Yanık, gençlere oy kullanmanın önemini anlattıÖnceki Haber

Bakan Derya Yanık, gençlere oy kullanman...

İş adamı Kadir Kara, MHP seçmen iletişim merkezini ziyaret ettiSonraki Haber

İş adamı Kadir Kara, MHP seçmen iletişim...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar