Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

Durmuşoğlu, Osmaniye'nin il oluşunun 26. yılını kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Durmuşoğlu, Osmaniye'nin il oluşunun 26. yılını kutladı
Abone ol
AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Osmaniye’nin İl oluşunun 26. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu Osmaniye’nin İl oluşunun 26’ıncı yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti:
“Kaleler ve ozanlar şehri, yiğitler diyarı Osmaniye'mizin il oluşunun 26’ıncı yıl dönümü kutlu olsun.

MÖ 3000 yılından itibaren Hitit, Asur, Pers, Grek, Roma, Bizans, Emevi, Abbasiler, Selçuklular, Memlûkler ve Osmanlı İmparatorluğu gibi çeşitli uygarlıklarla devletler ve bazı kavimlere ev sahipliği yapmış olan Osmaniye ilimiz, tarihi mekânları, antik kentleri, kaleleri, yaylaları, mesire alanları, termal su kaynakları, müzeleri, milli parkı ve kuş cenneti ile ülkemizin önemli turistik alanlarından biridir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, 2002 yılından bu yana tüm Türkiye’de gerçekleştirilen hizmet seferberliğinden ilimizin gerekli payı alması için  gece gündüz nasıl çalıştıysak, inşallah 2023 Türkiye Yüzyılında şehrimiz için daha çok çalışmaya devam edeceğiz.

Eğitimden sağlığa, altyapıdan ulaşıma, tarım ve hayvancılıktan çevre, orman ve KÖYDES projelerine, enerjiden sanayiye, üç organize sanayi bölgemiz ve üniversitemizle, Kadirli, Düziçi, Bahçe, Sumbas, Hasanbeyli ve Toprakkale ilçelerimiz ülkemizin en güzel ilçeleri haline getireceğiz.

Binlerce yıllık tarihi, geleneksel halk kültürü, muhteşem doğal güzellikleriyle, her türlü turizm çeşitliliğine sahip, ülkemizin nadir illeri arasında yer alan Osmaniyemizin il oluşunun 26’ıncı yılını milletvekili olarak kutlama şerefini bizlere veren tüm hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyor, tüm herkesi ülkemizin cennet köşelerinden biri olan Osmaniye’ye davet ediyorum.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Erdinç Yılmaz, PTT'nin 182. kuruluş yıldönümünü kutladıÖnceki Haber

Erdinç Yılmaz, PTT'nin 182. kuruluş yıld...

Ömer Tarhan'dan Ahmet Hayva Hocamıza taziye ziyaretiSonraki Haber

Ömer Tarhan'dan Ahmet Hayva Hocamıza taz...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar