Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

Düziçi Kaymakamı İlhan, Gazetecilerle bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düziçi Kaymakamı İlhan, Gazetecilerle bir araya geldi
Abone ol
Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle ilçede faaliyet gösteren gazetecilerle bir araya geldi.

Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle ilçede faaliyet gösteren gazetecilerle bir araya geldi.

Düziçi Kaymakamlığı tarafından düzenlenen program çerçevesinde Polis Lokalinde düzenlenen programa  gazetecilerle bir araya gelen Kaymakam Turgay İlhan, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Gazeteciliğin, çok büyük fedakarlık ve zor şartlarda yerine getirilen önemli bir meslek olduğuna dikkat çeken Kaymakam İlhan, insanlara doğru bilgi akışını sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içerdiğini söyledi. Kaymakam İlhan, "Yaşadığımız topluma yön vermek açısından olsun, yaşadığımız toplumun genel hayatı olsun, yaşadığımız yörenin refahı olsun bu konuda sizlerin ne kadar önemli bir görevi icra ettiğinizin farkındayız. Ve bu mesleği hassasiyetle yürüttüğünüzü de biliyoruz. Mesleğini hakkıyla yerine getiren bugün buradaki gazetecilerin gününü kutluyorum. Tabi gazetecilik mesleği sadece gazetecilerin sorumluluğu üzerinde olan bir meslek değil. Toplumsal bir yönü var aynı zamanda. Ve bu toplumsal yönü ile beraber ele alınacak olursa, burada devletin ve milletin de gazetecilik mesleğine en az onlar kadar bunlara yardımcı olması gerektiğini de biliyorum.

Gazeteci arkadaşlarımıza ben her zaman önem veren bir insanım. Hem toplumumuzun faydasına hem de sizlerin mesleğinizi en kolay şekilde yapmanız adına sizlerle beraber olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak isterim. Hepimiz aynı toplumda yaşıyoruz. Aynı topluma hizmet ediyoruz. Dolayısıyla bu hizmeti yaparken birbirimize en güzel nasıl yardımcı olabiliriz düşüncesiyle, iyi bir iletişim halinde olmaya gayret etmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Düzenlenen programa, Kaymakamımız Turgay İlhan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kara, İlçe Jandarma Komutanı Özkan Çakmakcı, İlçe Sağlık Müdürü Alper Akdağ, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Soner Çerçi ve ilçede görev yapan gazeteciler katıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şehit Aileleri Derneğinden İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice'ye ziyaretÖnceki Haber

Şehit Aileleri Derneğinden İl Genel Mecl...

Başkan Tarhan'dan Sedat Acar'a taziye ziyaretiSonraki Haber

Başkan Tarhan'dan Sedat Acar'a taziye zi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar