Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

Kadir Kara, "Osmaniye için birlikte çalışan güçlü bir meclisimiz var"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadir Kara, "Osmaniye için birlikte çalışan güçlü bir meclisimiz var"
Abone ol
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, büyüme yolunda emin adımlarla yürüyen Osmaniye’de hayata geçecek olan dev projeler hakkında belediye meclis üyeleriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, büyüme yolunda emin adımlarla yürüyen Osmaniye’de hayata geçecek olan dev projeler hakkında belediye meclis üyeleriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Belediye konferans salonunda gerçekleşen toplantıda Başkan Kadir Kara, kanalizasyon, içme suyu şebeke hattı ve diğer tüm projeler ile ilgili meclis üyelerine detaylı bilgi verdi.

Siyaset gözetmeksizin Osmaniye için aldığımız tüm kararları oy birliği ile birlik içinde alındığını belirten Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; “Birlikte yönettiğimiz Osmaniyemizi Allah’ın izniyle en yaşanabilir ve refah seviyesi yüksek bir şehir haline yine birlikte getireceğiz. Biz yola çıkarken yüreğimizi koyduk. Benim sevdam, hayalim, siyasetim, politikam sadece Osmaniyem. Uzun çalışmalar neticesinde şehrimize birlikte kazandırdığımız ve kazandırmaya devam edeceğimiz bu büyük projeler Osmaniye’nin geleceği için. Şehrimize getireceğimiz yatırımlar noktasında gittiğim her yere çok güçlü gidiyorum. Çünkü kentimiz için birlik-beraberlik içerisinde olan çok güçlü bir belediye meclisimiz var. Osmaniye’de ayağımızı basmadığımız yer yok. Hangi caddenin hangi sokağın neye ihtiyacı var çok iyi biliyorum. O sebeple hemşerilerimizin mağduriyetlerini minimum düzeye indirmek için çalışmalarımızı hızlı ve sistemli bir planla yürüteceğiz. Örneğin kazı çalışmalarına başladığımız bölgeyi bitirerek hemen üst yapısını tamamlayıp diğer bölgeye geçeceğiz. Şunu da ifade etmek istiyorum ki bu çalışmalardan kaynaklı muayene bacası, parsel bacası içme suyu bağlantıları noktasında hemşerilerimizin cebinden 1 kuruş para çıkmayacak. Büyüyen ve gelişen Osmaniyemiz için birlikte hareket eden mecliste grubu bulunan tüm siyasi partilere mensup meclis üyelerime ayrı ayrı şükranlarımı sunuyor teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Başkan Kadir Kara başkanlığında gerçekleşen proje sunum ve istişare toplantısına MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Hulusi Akkuş, Ak Parti Grup Başkan Vekili Yavuz Korkmaz, İyi Parti-CHP Grup Başkan Vekili Aykut Kaplancı ve tüm meclis üyeleri katıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye BBP’den SURCASTİNG BALIK SPOR KULÜBÜ BAŞKANI ÖZGÜRK GÖKTÜRK'e iade-i ziyaretÖnceki Haber

Osmaniye BBP’den SURCASTİNG BALIK SPOR K...

Sokak hayvanları için gönüllü katılımlar devam ediyorSonraki Haber

Sokak hayvanları için gönüllü katılımlar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar