Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

Mahmut Yaş, Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mahmut Yaş, Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmaniye İl Başkan Yardımcısı Veteriner Hekim Mahmut Yaş, yaklaşan genel seçimlerde partisinden aday adayı olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmaniye İl Başkan Yardımcısı Veteriner Hekim Mahmut Yaş, yaklaşan genel seçimlerde partisinden aday adayı olduğunu açıkladı.

Bugün CHP Osmaniye İl Binası önünde bir araya gelen yüzlerce partilinin katıldığı bir basın açıklaması ile 28. dönem Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Veteriner Hekim Mahmut Yaş, partililere hitaben yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ün de benim doğum günüm dediği 19 Mayıs, benimde doğum günüm. 19 Mayıs 1979 yılında Düziçi ilçesinde doğmuş bir kardeşinizim. İlk orta ve lise öğrenimimi Düziçi'nde tamamlandıktan sonra yüksek öğrenimimi 2004 yılında Kars Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesini iyi bir dereceyle bitirdim. Yüksek lisans mezunuyum. Çiftçilik ve  esnaflıkla  geçimini sağlayan beş çocuklu bir ailenin dördüncü çocuğuyum. Diğer kardeşlerimin dördü de öğretmendir. Evliyim 2 kız çocuk babasıyım. Cumhuriyet Halk Partisine gönülden bağlı Yaş'lar ve Kültüroğulları ailesinin evladıyım. 2005 yılında Düziçi ilçesinde , Yaşlar Veteriner Kliniğini kurdum ve yaklaşık 18 yıldır Klinisyen Veteriner Hekim olarak görev yapıyorum. Yaklaşık 11 yıldır Osmaniye Veteriner Hekimler Odası yönetim kurulu üyeliği ve Düziçi temsilciliği görevini  yapmaktayım.

"PARTİNİN TOZUNU YUTMUŞ BİR KARDEŞİNİZİM"

Kıymetli yol arkadaşlarım siyaset bir bayrak yarışıdır. Partinin tozunu yutmuş bir kardeşiniz  olarak bu bayrak yarışında aktif 10 yıldır görev yapmaktayım 2015-2017 yılları arasında il delegesi ve il yönetim kurulu üyeliği adaylığı, 2017-2019 yılları arasında kurultay delegeliği, 2020-2022 yılları arasında yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcılığı ve il eğitim sekreterliği görevlerinde bulundum. Ayrıca Cumhuriyet Halk Parti mizin Parti Okulunun eğitici eğitmeni olarak görevimi yürütüyorum.

Benim partiye olan bağlılığım en çok bütün ailemin Cumhuriyet Halk Parti li olması ve çocukluktan beri bu kültürle yetişmiş olmamdandır.

Cumhuriyet Halk Partisinin bir neferi olmaktan gurur duydum. Şuanda da gurur duyuyorum. Her zamanda gurur duyacağım.

Aktif olarak yıllarca siyaset yaptığım Cumhuriyet Halk Partisi üyelerimiz ve parti  emektarlarımız olan parti büyüklerimin  bana görevi layıkıyla yapacağıma inandıkları için  aday olmaya karar verdim.

"CUMHURİYET HALK PARTİSİNİN BİR NEFERİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM"

Şimdi siz soracaksınız buraya kadar her şey güzel. Peki bundan sonra bizim için partimiz için Osmaniyemiz için milletimiz için ne yapacaksın diyebilirsiniz.

Ben de size bütün kalbimle inandığım hedeflerimi şöyle sıralayabilirim.

Mesleğimin icabı çok sayıda insanlarla iletişim halinde olmamın, bu insanların büyük çoğunluğunun tarım ve hayvancılıkla uğraşmaları, özellikle son 10 yılda mevcut iktidarın resmen tarım ve hayvancılığı çökertmeye yönelik yanlış politikaları ve bu işi bilen biri olarak insanların yaralarına mecliste, Tarım  Bakanlığı ve Tarım Komisyonu çalışmalarında deneyim ve saha tecrübelerimizle merhem olacağım için adayım.

Osmaniye'mizde tarım ve hayvancılığa yönelik entegre tesis ve tarım hayvancılığa yönelik organize sanayi kurulması için elimden gelen bütün çaba ve gayreti göstereceğim. Bu sayede ülkemde ve bölgemde çok zor zamanlar geçiren çiftçilerimizin ve hayvancılarımızın ürünlerini daha kıymetli hale getireceğiz.

Yerfıstığının Osmaniye adına tescilini alıp, yağlı tohumlar destek  kategorisine alınmasını sağlayacağız.

Tarım ve hayvancılıkta planlama,projelendirme, verimlilik ve devlet garantisini getireceğiz

Örneğin buğday ekerken çiftçi maliyetin 8 tl satışın 12 tl olduğunu bilecek.

Osmaniye'mizin gerekli ve yeterli hizmeti alamadığını  gördüğüm için memleketimin hizmet açısından ve sosyokültürel,eğitim ,ulaşım ,teknoloji, işsizlik ve imar açısından çok daha iyi yerlere getirmek için adayım.

Arı gibi çalışkan bir vekil olarak insanlarımızın, kadınlarımızın, yaşlılarımızın, gençlerimizin ve çocuklarımızın gönüllerine dokunarak onların sorunlarını çözebileceğim için adayım.

Çok zor ve kısıtlı imkanlarla görev yapan yerel basınımıza daha fazla destek olmak için adayım.

Öncelikle bölgemizde dar gelirli ve geçim sıkıntısı çeken vatandaşlarımıza partimizin aile sigortaları desteği ile insanca yaşama hakkına sahip olmalarını sağlamak, insanlarımızın çöplerden yiyecek aramasına son vermek için adayım.

"ARTIK BU SEFALETE BİR DUR DİYECEĞİZ"

İşsizlik memleketimde kol gezmiş ,erkeklerimiz şehir dışına giderek, arkalarında gözü yaşlı evlatlar,hem anne hem baba olmuş analar...

Artık bu sefalete bir dur diyeceğiz.

Genç kardeşlerimize ve kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yaparak onlara İstihdam yaratmak için adayım.

Bölgemizde yeni istihdam sahaları oluşturmak için adayım.

Gençlerimizin ve kadınlarımızın iş kurmaları ve proje üretmelerine teşvikler vermek için adayım.

Küçük esnaflarımıza kobilerimize vergi ve sigorta primlerine destek olarak hayatta kalıp evine rahatlıkla ekmek götürmelerini sağlamak için bu sayede kepenk kapatmalarını önlemek için adayım.

Yolsuzluklara son demek için,hep birlikte ülkemi ve memleketimi aydınlığa çıkarmak için kenetlendik.

Bilgimle,  tercübemle, çalışkanlığımla, dürüstlüğümle göreve hazırım.

Liyakat ve adalet bizim olmazsa olmazımızdır. Güçlünün haklı olduğu değil haklının güçlü olduğu bir  Osmaniye inşa etmek için adayım.

 Kimsesizlerin kimsesi olmak için ve kimsesiz vatandaşlarımızı kendilerini yalnız hissettirmemek için adayım. Öğrencilerimizin  barınma , ulaşım ve  yemek problemlerini  daha makul fiyat ayarlamaları yaparak , gençlerimiz için daha fazla sosyal tesis kurmak için adayım.

 Özellikle birçok yaylamızda yaşanan tapu ve barınma sorunlarımızı en kısa zamanda çözmek için adayım.

OSMANİYE İÇİN ADAYIM...

KADİRLİ İÇİN ADAYIM...

DÜZİÇİ İÇİN ADAYIM...

BAHÇE İÇİN ADAYIM...

TOPRAKKALE İÇİN ADAYIM...

SUMBAS İÇİN ADAYIM...

HASANBEYLİ İÇİN ADAYIM...

Sevgili hemşerilerim gönlüm her zaman ön seçimden yanadır. Bu sayede partimizin tabanı da kendi seçtiği aday için  daha özverili bir çalışma performansı gösterirler.

Tabi ki genel merkezimizin aldığı her türlü karara hazırız.

Diğer aday adayı arkadaşlarımızla rakip değiliz , yol arkadaşıyız .Hep birlikte Cumhuriyet Halk Partisi nin bayrağını daha yükseklere taşıyacağız.

Kıymetli hemşerilerim  buraya kadar  gelerek yanımda olduğunuz  için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, saygılar sunarım.  Güzel günlerde buluşmak  dileğiyle herşey  çok güzel olacak....

Benim en büyük sevdam Osmaniyem...

Geliyor gelmekte olan..."

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İl Sağlık Müdürü Ahmet Kara, Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesini ziyaret ettiÖnceki Haber

İl Sağlık Müdürü Ahmet Kara, Bahçe Fizik...

Osmaniye'de 'Büyüğüne hürmet, ömrüne bereket" ziyaretleriSonraki Haber

Osmaniye'de 'Büyüğüne hürmet, ömrüne ber...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar