Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

MHP Genel Başkanı Baba Ocağı Osmaniye'de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Genel Başkanı Baba Ocağı Osmaniye'de
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli açılış ve temel atma törenleri için baba ocağı Osmaniye’ye geldi.Geçmiş zaman olur ki; hayali cihan değer (2018)

“GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ; HAYALİ CİHAN DEĞER" (2018)

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli açılış ve temel atma törenleri için baba ocağı Osmaniye’ye geldi.

(15 Ocak 2018)

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli açılış ve temel atma törenleri için baba ocağı Osmaniye’ye geldi. Törenlerden önce bir dizi ziyaretler gerçekleştiren MHP Genel Başkanı Bahçeli İlk olarak MHP İl ve Merkez İlçe teşkilatlarını ziyaret etti.

DEVLET BAHÇELİ, OSMANİYE BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, açılış töreninin öncesinde Osmaniye Belediyesine ziyaret gerçekleştirdi. Bahçeli’yi, Belediye hizmet binası önünde Belediye Başkanı Kadir Kara, Ak Parti ve MHP’li Belediyeli Meclis Üyeleri, çok sayıda vatandaş karşıladı.

Daha sonra başkanlık makamına geçen MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye, Belediye Başkanı Kadir Kara sunum yaptı. Açılışı yapılan Masal Park ve temeli atılan Alt Geçit projesi hakkında bilgiler veren Başkan Kara, bundan sonraki süreçte hayata geçecek olan projelerini tanıttı.

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ, ‘CEBELİBEREKET CAMİİ OSMANİYE’YE HAYIRLI OLSUN’

Belediye Başkanı Kadir Kara, hayata geçecek projeleri arasında yer alan, masal park’ın yanındaki araziye yapılması planlanan ve projesi hazır olan camii için Bahçeli’den isim vermesini talep etti.

Camii projesini bir sure inceleyen Devlet Bahçeli proje dosyası üzerinde isim kısmı boş bırakılan yere Cebelibereket yazarak Osmaniye’ye hayırlı olsun dedi.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ithafen yaptığı konuşmasında; “Üretken Belediyecilik anlayışına uygun olarak hazırlanan stratejik planımızda hedeflerimizi kısa, orta ve uzun olarak üç ayrı başlıkta arz etmiştik. Kısa vadeli hedeflerimize ulaştığımızı değerli katkılarınızla, Masal Park açılışı ve zatıalinizin ismini taşıyan Alt Geçit projesi ile  orta vadeli hedeflerimizin de neredeyse tamamladığını belirtmekten onur duyuyorum. Ziyaretinizle bizleri onurlandırdığınız için tüm hemşerilerim adına teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.” Dedi.

Osmaniye belediyesi ziyaretinin ardından Bahçeli, açılışını yapacağı Masal Parkı gezdi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Atatürk’ün Osmaniye’ye gelişinin yıl dönümü törenlerle kutlandıÖnceki Haber

Atatürk’ün Osmaniye’ye gelişinin yıl dön...

Ömer Tarhan, güne pazar ziyareti ile başladıSonraki Haber

Ömer Tarhan, güne pazar ziyareti ile baş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar