Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

Mutlu Çocuk Kütüphanesine MHP'li bayanlardan büyük destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mutlu Çocuk Kütüphanesine MHP'li bayanlardan büyük destek
Abone ol
Mutlu Çocuk Kütüphanesine MHP'li bayanlardan büyük destek / Geçmiş zaman olur ki; hayali cihan değer (2011)

“GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ; HAYALİ CİHAN DEĞER" (2011)

Mutlu Çocuk Kütüphanesine MHP'li bayanlardan büyük destek / 27 Ocak 2011

Osmaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kurularak hizmete açılan Mutlu Çocuk Kütüphanesine, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye İl Kadın Kolları 5000 TL değerinde 1500 adet kitap bağışlayarak örnek bir harekete imza attı. Geçtiğimiz haftalarda düzenledikleri kermesten elde ettikleri gelir ile kitap alan MHP Osmaniye İl Kadın Kolları aldıkları kitapları kütüphaneye getirerek Belediye Başkanı Kadir Kara’nın da katıldığı bir programda Mutlu Çocuk Kütüphanesi’ne bağışladılar.

MHP Kadın Kolları İl Başkanı Sehavet Aslankurt; “Öncelikle kermesimize büyük ilgi gösteren Osmaniye halkına çok teşekkür ediyorum. Düzenlediğimiz kermesten elde ettiğimiz 5000 TL gelir ile 1500 adet kitap satın aldık. Satın aldığımız kitaplarımız öğretmenlerimizin tavsiye ettiği kitaplardan oluşuyor. Bu kitapları da bugün burada belediye başkanımız huzurunda kütüphaneye bağışlıyoruz. Sayın Başkanımız Kadir Kara’yı bu çalışmasından dolayı tebrik ediyoruz.  Biz çocuklarımız için yapılan bu çalışmaya destek verdiğimiz için çok mutluyuz.  İnşallah öğrencilerimiz buraya ilgi gösterirse, bağış yaptığımız kitaplarımız raflarda kalmaz ise çok mutlu oluruz.” Dedi.

Mutlu Çocuk Kütüphanesi için yol yapmak, su getirmek gibi hizmetler kadar kutsal bir görev olduğunu söyleyen Başkan Kadir Kara, kütüphaneye kitap bağışları ile destek veren MHP Osmaniye İl Kadın Kollarına teşekkür ederek şunları söyledi. “Sizler el emeği, göz nuru ürünlerinizle düzenlemiş olduğunuz kermesin sonucunda elde ettiğiniz gelirlerle kitap alarak, Osmaniye Belediyesi Mutlu Çocuk Kütüphanesine bağışlayarak örnek bir harekete imza attınız. Kazandırmış olduğunuz eserler çocuklarımızın okuma alışkanlığına, eğitimine büyük katkı sağlayacaktır. Bu kitaplar sayesinde yeni nesillerimizin şuurlu bir nesil olarak yetişmesi adına göstermiş olduğunuz fedakârlık nedeniyle Osmaniye halkı adına Milliyetçi Hareket Partisi İl Kadın Kolları mensuplarına bir kez daha teşekkür ediyorum.”dedi.

MHP’li bayanların Mutlu Çocuk Kütüphanesi’ne kitap bağışı sırasına MHP Merkez İlçe Başkanı Kamil Kadıoğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ertuğrul Cevahir ve MHP’li bayanlar da hazır bulundular.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ahmet Yesevi Mahallesinde su hattı döşemesiÖnceki Haber

Ahmet Yesevi Mahallesinde su hattı döşem...

Bela Bartok sergi salonu açılıyorSonraki Haber

Bela Bartok sergi salonu açılıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar