Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

OGC’den Rektör Türk’e ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OGC’den Rektör Türk’e ziyaret
Abone ol
OGC’den Rektör Türk’e ziyaret / Geçmiş zaman olur ki; hayali cihan değer (2017)

“GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ; HAYALİ CİHAN DEĞER" (2017)

OGC’den Rektör Türk’e ziyaret / 04 Şubat 2017

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Yönetim Kurulu ve Üyeleri, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörlüğü’ne atanan Prof.Dr. Murat Türk’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

OKÜ’ye yeni atanan Rektör Prof.Dr. Murat Türk’e Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’nin Yönetim Kurulunu ve Üyelerini teker teker tanıtan OGC Başkanı İsrafil Avcı, “Sizin Rektör olmanız bizleri sevindirdi. Bunu daha önceki adaylık için cemiyetimize yaptığınız ziyarette de belirtmiştik. Çünkü biz sizi Osmaniyeli olarak görüyoruz. Osmaniye’den evlisiniz ve daha önce de 3 yıl gibi Rektör Yardımcılığı görevi yaptınız. Bütün bunlar sizin Osmaniye ve Üniversite için daha yararlı olacağınız anlamına gelmektedir. Dolayısıyla Osmaniye’nin de sizden beklentisi fazla olacaktır. Biz Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti olarak her zaman yanındayız. Yeni göreviniz hayırlı olsun” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden OKÜ Rektörü Prof.Dr. Murat Türk, OGC Başkanı İsrafil Avcı ve cemiyet üyelerine teşekkür etti. Osmaniye’nin gözbebeği Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’ne Rektör olarak atanmasından dolayı çok tatlı bir heyecanı olduğunu ifade eden OKÜ Rektörü Prof.Dr. Murat Türk, “Devraldığım emaneti daha ileri bir noktaya götürmek adına gayret göstereceğiz. Bu noktada herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bir gemideyiz, kaptan mola verdi ama tekrar şimdi başka bir kaptanla yoluna devam ediyor. Hedefimiz yeni ve farklı limanlara ulaşmak. Bu noktada da basın bizim için çok önemli. Basın, Osmaniye’ye, Türkiye’ye hatta dünyaya açılan kapımızdır. Bugüne kadar Basının desteğini hep yanımda hissettim ve bundan sonra da yanımda olacağından şüphem yoktur” diye konuştu.

Ziyaret daha sonra sohbet ortamında devam etti. Rektör Türk, basın mensuplarının OKÜ ile ilgili sorularını cevaplandırdı.

OGC’den Rektör Türk’e ziyaret

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fatma Ağca Keskinbaş, Milletvekili A. Adaylığını açıkladıÖnceki Haber

Fatma Ağca Keskinbaş, Milletvekili A. Ad...

İş adamı Kadir Kara ve eşi Nihal Kara, sokak sağlıklaştırma çalışmalarını yerinde inceledilerSonraki Haber

İş adamı Kadir Kara ve eşi Nihal Kara, s...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar