Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

Osmaniye'de çalışan gazeteciler ve idareciler dostluk maçı yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye'de çalışan gazeteciler ve idareciler dostluk maçı yaptı
Abone ol
Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ile kurum idarecileri, Çalışan Gazeteciler ve İdareciler Günü dolayısıyla dostluk maçında bir araya geldiler.

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) üyeleri ile kurum idarecileri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler ve İdareciler Günü dolayısıyla özel maçta bir araya geldi.

Fakıuşağı Mahallesi'nde bulunan sentetik sahada oynanan müsabakada, Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay Hakan Kocabaş, İl Jandarma Komutanı Albay Can Altundarak ile kurum müdürleri forma giydi.

Vali Yılmaz, maç öncesinde yaptığı açıklamada, günün anlam ve önemine binaen yapılan dostluk maçından dolayı memnuniyet duyduğunu söyledi.

Vali Yılmaz, “Bizler gazetecilerimizin memleketimize, Osmaniyemize çok güzel hizmetler yaptıklarını görüyoruz. Birlikte çalışmaktan da oldukça memnunuz. Bugünde birlik beraberliğimizi kardeşliğimizi göstermek için toplandık. Güzel bir maç olsun. Dostluk kazansın.” dedi. 

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanvekili ve Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler ve İdareciler Günü dostluk maçının geleneksel hale geldiğini anımsattı.

Etkinliğe katılan Vali Erdinç Yılmaz ve kurum müdürlerine teşekkür eden Cihangir, “Bilindiği gibi 10 Ocak aynı zamanda İdareciler günüdür. Bu anlamda gazeteciler ve kurum idarecileri arasında özel bir maç yapmak istedik. Güzel bir etkinlik oldu. Hem arkadaşlarımın gazeteciler gününü hem de idareciler gününü kutluyorum” dedi.

Kurum müdürleri de etkinlikte yer almaktan mutlu olduklarını belirterek gazetecilere teşekkür etti.

Hakem Ökkeş Sungur'un yönettiği karşılaşma 6-6 sona ererken maç sonrasında cemiyet üyeleri ile kurum müdürleri sohbet etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Mehmet Daşöz, “Yaptığımız hizmetleri vatandaşlarımıza doğru bir şekilde ulaştıran tüm gazetecilerin gününü kutluyorum”Önceki Haber

Başkan Mehmet Daşöz, “Yaptığımız hizmetl...

Vali Yılmaz'dan CGC'ye Çalışan Gazeteciler Günü ziyaretiSonraki Haber

Vali Yılmaz'dan CGC'ye Çalışan Gazetecil...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar