Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

Osmaniye'de kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye'de kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı yapıldı
Abone ol
Osmaniye'de Vali Dr. Erdinç Yılmaz başkanlığında, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyon Toplantısı gerçekleştirildi.

2023 Yılı 1. Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyon Toplantısı Vali Dr. Erdinç Yılmaz başkanlığında Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Vali Yardımcısı Hakan Yavuz Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Can Altundarak, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Atilla Yeşilbaş ve ilgili kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri katıldı.

Toplantıda, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdür Yardımcısı Merve Nur Kara, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezinin gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında sunum yaptı.  Sunumda, 2023 Yılı Osmaniye Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı, 2023 Yılı Osmaniye Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele Acil Eylem Planı ve 2022 Yılı Osmaniye Risk Haritası değerlendirildi. Sunumun son bölümünde İçişleri Bakanlığınca hazırlanan Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede "Etkin ve Önleyici 27 Adım" isimli broşürün vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu yerlerde dağıtılacağı ifade edildi.

Toplantının sonunda konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, aile içi şiddet konusunda 2021 yılı risk haritası ile 2022 yılı risk haritası arasında ciddi bir fark olduğunu belirterek, "Burada bir başarı var. Bu başarıyı artırarak devam ettirmek zorundayız. Şiddeti önlemek için ne gerekiyorsa yapmak zorundayız. Bu mücadeleyi hep beraber, birlikte sürdürmeliyiz.  Şiddetin bizim ne dini ne milli ne manevi ne kültürel değerlerimizde yeri yoktur, insanlık dışı bir durum. Bunu yenmek zorundayız. İlimizde bir başarı sağlanmış, bu başarıyı sağlayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kararlılıkla daha iyisini yapmak için mücadeleye devam edelim. Bu mücadeleye katkınızdan dolayı teşekkür ediyorum."dedi. Vali Dr. Erdinç Yılmaz toplantıya katılan herkese teşekkür ederek sözlerine son verdi.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyon Toplantısı Vali Dr. Erdinç Yılmaz Başkanlığında Yapıldı
 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Yılmaz, Osmaniye basını ile bir araya geldiÖnceki Haber

Vali Yılmaz, Osmaniye basını ile bir ara...

Vali Yılmaz, Konteyner Kentte incelemelerde bulunduSonraki Haber

Vali Yılmaz, Konteyner Kentte incelemele...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar