Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

Saadet Partisi İl Başkanı Osman Eroğlu: "Bu milletin ekmeği ile oynamayın"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Saadet Partisi İl Başkanı Osman Eroğlu: "Bu milletin ekmeği ile oynamayın"
Abone ol
Saadet Partisi Osmaniye il Başkanı Osman Eroğlu: "Belediyelerin bir denetleyici olmasının yanında HALK EKMEK FABRİKALARINI kurarak mahallelerde satış büfeleri kurarak fakir halka yardımcı olması gerekir" dedi.

Saadet Partisi Osmaniye il Başkanı Osman Eroğlu: "Belediyelerin bir denetleyici olmasının yanında HALK EKMEK FABRİKALARINI kurarak mahallelerde satış büfeleri kurarak fakir halka yardımcı olması gerekir" dedi.

Saadet Partisi il binasında, Sivil toplum kuruluşu başkanlarıyla birlikte açıklama yapan Sp İl Başkanı Osman Eroğlu Eroğlu; "Bayramı Boğazımızda Kekre Bırakmayın. Bu milletin ekmeği ile oynamayın." dedi.

Başkan Eroğlu açıklamasında, “Temel gıda ürünlerini devlet süspanse etmeli. Ekmekteki haksız vergileri, işçilerden alınan vergileri kaldırmalı. Haksız kazanç sağlanması önlemeli vatandaşa ekmeği ucuz yedirtmeli dedi. Unun giriş KDV si yüzde bir. Ekmekte yüzde 8 bunun acilen düşmesi gerekir dedi. Fırında çalışan işçinin SSK primi ve pirimin üzerinden işçiden alınan verginin de acilen kalkması gerekir.. Fırıncı karı, bakkal karı da denetlenebilir makul olmalı” dedi..

Belediyelerin bir denetleyici olmasının yanında Halk ekmek fabrikalarını kurarak mahallelerde satış büfeleri kurarak fakir halka yardımcı olması gerekir dedi..

Rahmetli Erbakan Hocaya sorulan soruyu hatırlattı. Fakir fukaranın sofrasında siyasiler boy gösteriyor, sizi göremiyoruz dediklerinde Erbakan Hocamız; Biz sofraya oturarak onun sofrasındakini yemek değil, sofrasına ne ilave yapabiliyoruz ona bakarız diyordu.. Bu bayram münasebeti ile bayramlarda tüm devlet erkanının bir araya geldiğinde; bu konu hakkında ne görüşüldü, hangi fikir değerlendirildi merak ediyorum. Sayın hükümet ve muhalefet millet vekillerimiz, Sayın Belediye başkanımız ve Sayın idarecileriniz bu konuyla ilgili fikirlerini bu millet için önemsiyorum.

SSK ve Bağ kur emeklilerinin 1500, 1800, 2000 TL aldığı bir ortamda 500, 600 TL sırf ekmeğe para verirse yanına ne alabilir.” dedi.

Başkan Eroğlu Konuşmasının sonunda açıklamaya katılan Agd Mgv, Cansuyu Derneği, Öğder başkanları ve katılan vatandaşlara da teşekkür ederken yetkililere bu milletin ekmeği ile kimseye oynattırmayın. Milletin ekmeğini fırıncılar odasının vicdanına bırakmayın, onları da zan altında bırakmayın bayram günü millete sahip çıkın” diye seslendi. Başkan Eroğlu, Ümmetimizin, milletimizin vatandaşların bayramlarını da tebrik ettiler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İsmail Kaya, Sumbaslı hemşehrileri ile bayramlaştıÖnceki Haber

İsmail Kaya, Sumbaslı hemşehrileri ile b...

Kadirli Belediyesi ihtiyaç sahibi bazı ailelere kurbanlık dağıttıSonraki Haber

Kadirli Belediyesi ihtiyaç sahibi bazı a...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar