Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

Tek dayandığımız nokta milletimizin desteğidir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tek dayandığımız nokta milletimizin desteğidir
Abone ol
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Adayı Derya Yanık, kent merkezinde partisince düzenlenen akşam mitinginde coşkulu kalabalığa seslendi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Adayı Derya Yanık, kent merkezinde partisince düzenlenen akşam mitinginde coşkulu kalabalığa seslendi.

Mimar Sinan Mahallesinde halkla buluşan Bakan Derya Yanık, Cumhur ittifakının karşısında, tek seçim vaatleri AK Parti'nin 20 yılda emek emek, dişini tırnağına takarak yaptığı hizmetleri, milletin ürettiklerini yıkmak olan bir muhalefet olduğunu söyledi.

Karşı cenahın vaatlerini hatırlatan Yanık, “Kazanırlarsa bebek katilini salı vereceklermiş. Kazanırlarsa Yasin Börü’nün katillerini salı vereceklermiş. Kazanırlarsa ne kadar terör elebaşısı varsa onları salı vereceklermiş. Bu millet buna izin vermez” dedi.

20 sene önce AK Parti’nin ‘Yakın ışıkları, Türkiye aydınlansın’ sloganıyla yola çıktığını hatırlatarak, “20 senedir şükürler olsun AK Parti'nin ışığı Türkiye'yi aydınlatmaya devam ediyor. İnşallah hiç sönmeyecek” diye konuştu.

“20 yılda 100 yıllık hizmeti gerçekten yerine getirdik”

Derya Yanık, AK Parti'yi öncekilerden ayıran en önemli farkın insana duyduğu saygı olduğunu vurgulayarak, “20 yılda 100 yıllık hizmeti gerçekten yerine getirdik. 100 yılda yapılmayanı 20 yıla sıkıştırmış ve 20 yılda yapmış bir AK Parti var. Şimdi önümüzdeki hedef Türkiye Yüzyılı. Çünkü bizim insanımızın bunu hak ettiğini biliyoruz” ifadelerini kullandı.

“Bu millet buna izin vermez”

Türkiye Yüzyılında artık geri dönüşsüz bir biçimde bütün hizmetlerin, bütün gelişmelerin kurumsal bir kimlik kazanacağına dikkat çeken Yanık, şunları söyledi:

“İsteseler de bozamayacakları hale gelecek. Şimdi son bir fırsat 14 Mayıs'ta kazanırsak bütün kazanımları, hizmetleri bozacağız diye bekliyorlar. Yıktırmayacağız. Bozdurmayacağız. Milletin kazanımlarını çöp etmelerine izin vermeyeceğiz. Tek seçim vaatleri AK Parti'nin 20 yılda emek emek, dişini tırnağına takarak yaptığı hizmetleri, milletin ürettiklerini yıkmak olan bir muhalefet var. Ama bir vaat türü daha var onu unutmayalım. Ne var biliyor musunuz? Kazanırlarsa bebek katilini salı vereceklermiş. Kazanırlarsa Yasin Börü’nün katillerini salı vereceklermiş. Kazanırlarsa ne kadar terör elebaşısı varsa onları salı vereceklermiş. Bu millet buna izin vermez. En güçlü bir biçimde Cumhurbaşkanımızın tekrar cumhurbaşkanı seçtireceğiz, milletvekili adaylarımızı en çok sayıyla Meclise göndereceğiz. En güçlü biçimde temsil vereceğiz. Ve ondan sonra hiçbir güç Allah'ın izniyle Türkiye Yüzyılını inşa etmemizin önüne geçemeyecek. Çünkü bizim tek dayandığımız nokta milletimizin desteği. Milletimizin teveccühü, Allah'ın yardımı. Bu ikisinden başka dayandığımız nokta yok. Bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanımızın da bu ikisinden başka istinat ettiği, güvendiği bir şey olmadı” ifadelerini kullandı.

CGC Basın

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sinan Oğan, Osmaniye'ye geliyorÖnceki Haber

Sinan Oğan, Osmaniye'ye geliyor

Vali Yılmaz, Teknofest yarışmalarından ödülle dönen takımları makamında kabul ettiSonraki Haber

Vali Yılmaz, Teknofest yarışmalarından ö...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar