Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

TSK Vakfına Bağışta Bulunanlara Madalya

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TSK Vakfına Bağışta Bulunanlara Madalya
Abone ol
Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na bağışta bulunanlara madalya ve beratları, Vali Dr. Erdinç Yılmaz tarafından takdim edildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na bağışta bulunan Özel Osmaniye Simya Koleji Kurucu Müdürü Muzaffer Satan, Kurucu Üyeleri İbrahim Adaklı ve Öznur Adaklı, Genel Müdürü Ercan Yüksel'e madalya ve beratları, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve TSK Güçlendirme Vakfı Mersin Bölge Temsilcisi Emekli Albay Faik Ahmet Karadeniz tarafından takdim edildi.

Valilik Makamında düzenlenen programda konuşan TSK Güçlendirme Vakfı Mersin Bölge Temsilcisi Emekli Albay Faik Ahmet Karadeniz, “Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı, savunma sanayimizi güçlendirmek ve ordumuzu güçlendirmek için kurulmuş bir Vakıftır. Bu Vakıf, 1987 yılında Kanunla kurulmuştur. Aziz Milletimiz her dönemde Vakfımıza katkı sağlamak maksadıyla bağışlarda bulunmaktadır. Simya Koleji Kurucu Müdürü ve Kurucu Üyeleri, sağ olsunlar, Vakfımıza bir kermes faaliyeti düzenlediler. Bu kermes faaliyetinden elde edilen geliri de toplamda 77 Bin Lira bir bağışla Vakfımızın hesaplarına aktardılar. Halkımızın bağışlarıyla ordumuz güçlenmekte ve savunma sanayimiz güçlenmektedir. Kendilerine bu anlamlı bağışlarından dolayı şükranlarımı sunarım. Valimiz de bu anlamlı faaliyeti bizi kabul ederek, bağışçılarımızın madalyalarını takdim etti, onurlandırdı. Sayın Valimize de ayrıca teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise “Öncelikle Albayıma, Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu işe öncülük yapan bağışçılarımızın Allah bağışlarının hayrını inşallah kabul eylesin. Kritik bir coğrafyada yaşıyoruz. Bütün güvenlik güçlerimiz ordumuz, jandarmamız, emniyetimiz hepsi bizim için çok kıymetli. Bu Kutsal Vatanın, Aziz Vatanın korunmasında büyük mücadele veriyorlar, şehit veriyoruz. Her karış toprağı şehit kanıyla sulanmış bir Vatanda yaşıyoruz. Bu Vatanın korunmasında gece demeden gündüz demeden, kar demeden kış demeden mücadele veren bütün güvenlik güçlerimize; ordumuza, jandarmamıza, emniyetimize minnettarız. Bu kurumlarımıza yardımcı olan bağışçılarımızın bu hayırlı faaliyette bulunmalarından çok memnun oldum. Başta Başkanımız olmak üzere bağışçılarımızı kutluyorum, tebrik ediyorum.”dedi.

Konuşmaların ardından bağışçılara madalya ve beratları, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve TSK Güçlendirme Vakfı Mersin Bölge Temsilcisi Emekli Albay Faik Ahmet Karadeniz tarafından takdim edildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ali İmran Turgut, Karaisali Kaymakamı Kumcu'yu ziyaret ettiÖnceki Haber

Ali İmran Turgut, Karaisali Kaymakamı Ku...

Kaymakam Vehbi Bakır'dan turp işçileri ve turp üreticilerine ziyaretSonraki Haber

Kaymakam Vehbi Bakır'dan turp işçileri v...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar