Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

Vali Yılmaz'dan, Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz'dan, Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Abone ol
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, “Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, “Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Milletimizin ortak sesi olmalarının ötesinde, kamuoyunun vicdanını da temsil eden tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak “Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyorum.

Özellikle kamuoyunun doğru ve zamanında bilgilendirilmesinde basın mensuplarına çok büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Bu kapsamda, ülkemiz ve ilimizdeki gelişmelerin doğru şekilde aktarılıp yorumlanması ve milletimizin bilgilendirilmesinde yerel gazetelerin de etkin bir rolü bulunmaktadır. İlkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen, vatandaş ile yönetim arasında köprü vazifesi gören basın mensuplarımız; bu yönüyle milletimizin duygularına tercüman olmaktadırlar.

Her geçen gün büyüyen ve gelişen yapısıyla basın camiası; Osmaniye’mizde yürütmekte olduğumuz çalışma ve projelerin paylaşılmasında, ihtiyaç ve taleplerin aktarılmasında etkin bir mekanizma görevi üstlenmiştir. Milletimizin adeta gören gözü, işiten kulağı olan gazetecilerimizin fedakârlıkları ve gayretleri de takdire şayandır.

Bu duygu ve düşüncelerle, meslek ahlakı ve bilinci içinde çalışan tüm gazetecilerimizi tebrik ediyor; hayatlarını kaybeden basın çalışanlarımızı rahmetle anıyorum.Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Basın ulusun ortak sesidir.” ilkesiyle hareket eden, zaman ve mekân fark etmeksizin sorumluluk bilinciyle görevlerini yerine getiren tüm fedakâr ve değerli basın çalışanlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum."

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Engin Gönen'den OTSO Başkanı Devrim Aksoy'a ziyaretÖnceki Haber

Engin Gönen'den OTSO Başkanı Devrim Akso...

Vali Yılmaz'dan İdareciler Günü mesajıSonraki Haber

Vali Yılmaz'dan İdareciler Günü mesajı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar