Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

Vali Yılmaz'dan İdareciler Günü mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz'dan İdareciler Günü mesajı
Abone ol
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Vali Yılmaz, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"10 Ocak 1971 tarihinde “mülki idare amirleri” sınıfının kurulması bir başlangıç kabul edilmiş, Türk İdareciler Derneğinin 1978 Yılı Genel Kurulunda da 10 Ocak tarihi “İdareciler Günü” olarak belirlenmiştir.

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.” düsturu ile ülkemize ve aziz milletimize hizmetkârlık bilinciyle çalışan idarecilerimiz, devletimizin en önemli yapı taşını teşkil etmektedirler.

İdarecilik mesleğinin bu anlamlı gününde, 23 yıldır bu aziz millete hizmet etmenin onurunu ve Cumhuriyetimizin yıldızının parladığı “Türkiye Yüzyılı”na girmiş olmanın gururunu yaşıyorum.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tensipleriyle atandığım“Osmaniye Valiliği” görevini icra ederken ilimizin kalkınması ve gelişmesi için birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Osmaniye’mizi bir cazibe merkezi hâline getirip “marka şehir” yapma hedefimiz doğrultusunda coşku ve heyecan ile çalışıyoruz.

Toprağı kanlarla sulanmış, Şehitler Diyarı Osmaniye’mize hizmet etmekten büyük şeref duyuyoruz. Esnafımızı sık sık ziyaret ederek dertlerini dinliyor; vatandaşlarımızın yaşam koşullarını yakından görmek, refah seviyelerini yükseltmek için evlerine misafir oluyor ve vilayet binamızın kapısını her daim açık tutuyoruz. Vatandaşlarımızın fikirleri doğrultusunda ilimizde gerçekleşen çalışmalara yön veriyor, memleketimize hizmet etme aşkıyla görevimizi yapıyoruz.

Kıymetli Hemşehrilerim,

Bizler, sizlere hizmet etmek için varız. Sizin sıcakkanlılığınız ve samimiyetiniz bizlere daima güç veriyor. Rahmetli Muharrem Ertaş’ın “Aşkınan çalışan yorulmaz.”dediği gibi biz de gece gündüz demeden “aşk” ile çalışıyoruz. Bize bu noktada hep destek olan siz kıymetli hemşehrilerime en kalbî muhabbet ve şükranlarımı sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, devletimizle milletimiz arasındaki bağı kuvvetlendirerek ülkemizin gelişmesi için büyük fedakârlık ve azimle görev yapan, başta vali yardımcılarımız ve ilçelerimizde hizmet veren kaymakamlarımız olmak üzere, tüm mülki idare amirlerimizin “10 Ocak İdareciler Günü”nü tebrik ediyor, hayırlı çalışmalarının devamını diliyorum."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Yılmaz'dan, Çalışan Gazeteciler Günü MesajıÖnceki Haber

Vali Yılmaz'dan, Çalışan Gazeteciler Gün...

Başkan Mehmet Daşöz, “Yaptığımız hizmetleri vatandaşlarımıza doğru bir şekilde ulaştıran tüm gazetecilerin gününü kutluyorum”Sonraki Haber

Başkan Mehmet Daşöz, “Yaptığımız hizmetl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar